Egyedi smink különleges alkalmakra - Meglepkék

19 990 Ft-tól

Kosárba

Egyedi smink különleges alkalmakra

Egyedi smink különleges alkalmakra
Egyedi smink különleges alkalmakra

VARÁZSLAT | CSODA | SZÉPSÉG

Kislánykorunkban ez a három szó határozza meg az életünket. A tündérmesék hercegnői szinte példaképekké válnak számunkra, talán ezért is várjuk olyan izgatottan a saját esküvőnket, amikor végre mi is egy kicsit királylánynak érezhetjük magunkat. Mindenki várja a herceget, és azt akarja, hogy ő legyen a legragyogóbb és legszebb nő az egész világon!

Én ezért szeretem a legjobban, persze minden egyéb alkalom mellett, az esküvői sminkek készítését. A menyasszonyi smink elkészítésével úgy érzem, hogy hozzájárulok picit egy régen dédelgetett álom, egy valódi tündérmese megvalósulásához.

Önmagában a smink nem tesz széppé, hiszen minden nő gyönyörűnek születik! A smink inkább csak kiemeli a szépséget. Mi Nők ezért is szeretjük, hiszen minden alkalomhoz megtalálhatjuk a megfelelő színt, formát és ami az egyéniségünkhöz a legjobban illik.

Legyen szó akár egy fotózásról, baráti vacsoráról, üzleti tárgyalásról vagy éppen egy sétáról a parkban a kedveseddel, én minden helyzetben segítek megtalálni a számodra megfelelő sminket.

Ajándékozhatod születésnapra, névnapra, karácsonyra és minden másra, akár csak egy meglepetésként a barátnődnek, kedvesednek, anyukádnak, hiszen a smink nincs alkalomhoz kötve. Megígérem, hogy együtt minden alkalomhoz megtaláljuk a megfelelőt!

Ha szalagavatóra, esküvőre, ballagásra, alkalomra, nappalra, buliba vagy bármi más eseményre szeretnél sminket akkor nincsen más dolgod, mint az utalvány érvényesítse után üzenetet írni, ami tartalmazza az időpontot, a helyszínt és azt, hogy milyen alkalomra készül.

Egész évben, Budapesten és vonzáskörzetében van lehetőség a sminkek elkészítésére.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Egyedi smink különleges alkalmakra

19 990 Ft-tól
199 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények