Egész napos élménymotorozás - Meglepkék

71 900 Ft

Kosárba

Egész napos élménymotorozás

Egész napos élménymotorozás
Egész napos élménymotorozás
Egész napos élménymotorozás
Egész napos élménymotorozás
Egész napos élménymotorozás

 

A túra körülbelül 400-450 km-es utazást tartalmaz.

Tanácstalan vagy ajándék terén, de semmiképp sem szeretnél valami snassz dolgot adni? Kiszellőztetnéd végre a fejed egy húzós időszak után? Oldanád a stresszt, de nem szereted, ha masszíroznak? Szereted az adrenalint? Régóta kipróbálnád már milyen érzés motorozni, de nem volt a környezetedben senki, aki elvitt volna egy körre? Megnéznéd az országot egy olyan perspektívából, ahonnan még nem láttad? Egy vagy több "igen" esetén válassz egyet az élménymotoros csomagok közül és tapasztald meg első kézből, hogy miért lógatják ki a kutyusok is a fejüket a mozgó kocsi ablakából? :)

A motor egy egyedileg átalakított, kimondottan utasok és csomagok szállítására felszerelt nagy túragép (Yamaha FJR1300), komoly teljesítménnyel (145LE, 125Nm) és sportkocsikat megszégyenítő menetdinamikával. A védőfelszerelést mi biztosítjuk (bukósisak, kabát, térdvédő, kesztyű), viszont kérünk, hogy hosszú nadrágban és lehetőleg magas szárú, zárt cipőben érkezz a saját biztonságod érdekében.

Ha még nem ültél korábban motoron a pilóta az indulás előtt elmondja mindazt a tudnivalót, ami ahhoz kell, hogy magabiztosan és biztonságban érezd magad a hátsó ülésen az első pillanattól kezdve. A sisakbeszélőn keresztül folyamatos lehet a kommunikáció a pilótával. A bluetooth-os egységgel csatlakozhatsz a telefonodra is, ha megosztanád valakivel az élményt vagy épp zenét hallgatnál. A motoron wi-fi is rendelkezésedre áll.

Választható útvonalak:

Mátra-Bükk: Budapest – Mátraháza – Recsk – Eger – Lillafüred – Szilvásvárad - Bátonyterenye-Balassagyarmat - Budapest útvonalon.

Bakony: Budapest – Etyek – Bodajk – Zirc – Veszprém – Pénzesgyőr – Pápa – Kislőd – Devecser – Sümeg – Tapolca – Veszprém – Nádasladány – Székesfehérvár – Lovasberény – Bicske - Budapest útvonalon.

Balaton-felvidék - Káli-medence: Budapest – Veszprém – Hévíz – Szentbékkálla – Pécsely – Balatonfűzfő – Polgárdi – Lovasberény – Etyek - Budapest útvonalon.

Bakony - Balaton-felvidék: Budapest – Etyek – Csákvár – Zirc – Veszprém – Pénzesgyőr – Pápa – Sümeg – Szigliget – Mindszentkálla – Pécsely – Balatonfűzfő – Székesfehérvár – Velence - Budapest útvonalon.

Somogyi-dombság: Budapest – Balatonszemes – Kaposvár – Sásd – Dombóvár – Cece – Pusztaszabolcs - Budapest útvonalon.

Felvidéki túra: Budapest – Esztergom – Selmecbánya – Zólyom – Losonc – Rimaszombat – Ózd – Balassagyarmat – Vác - Budapest útvonalon.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Egész napos élménymotorozás

71 900 Ft
719 pont ügyfélkártyára