Egész napos balatoni élménytúra vitorlás különlegességgel - Meglepkék

130 000 Ft-tól

Kosárba

Egész napos balatoni élménytúra vitorlás különlegességgel

 

Az egész napos élménytúra azoknak szól, akik szeretnék kötöttségek nélkül megélni a klasszikus balatoni vitorlázás élményét.

A nyolcórás túra Csopakról, Balatonfüredről vagy Alsóörsről indul. Szél- és időjárás viszonyoktól függően lehetőségetek lesz gyönyörködni a keleti medence látványos borvidékében, a Tihanyi-félsziget és apátság látványában és – amennyiben a szélviszonyok kedvezőek, a tihanyi csövön átcsúszva a nyugati medence fantasztikus természeti kincseiben: háttérben a fenséges Badacsonnyal, Földvár magas partfalában vagy a sajkodi öböl békés nyugalmában.

Lehetőség szerint megállunk néhány frissítő mártózásra, úszásra a tó közepén. 

Nyolc óra hosszú idő. Ezért választhattok a balatoni partnereink étel- és italválasztékából, melyet válogatott helyi termelőktől választottunk. Természetesen a túra alatt enni- és innivalóról magatok is gondoskodhattok.

Mivel a DOMINÓ fedélzete közel van a vízhez és a hajó a klasszikus építőmesterek tudásának köszönhetően a leggyorsabbak közé tartozik, a fedélzeten egyedülálló sebességélményben lesz részed. Ez az a korlátlan életérzés, ami a klasszikus vitorlázást egyedi élménnyé teszi!

A napozni vágyókat a gyönyörű és tágas fedélzet várja: ez a vitorlás rendelkezik az egyik legnagyobb olyan fedélzettel, amit nem árnyékolnak le a vitorlák, így a napimádók jó idő esetén garantáltan megtalálják a számításukat. Akik pedig már eleget napoztak és árnyékra vágynak, megtalálják azt a cockpit környékén a vitorlák takarásában.

A hajón 1-9 főig kényelmesen elfér egy romantikus pár, barátok, család. 

Egy kis történelem erről a különleges vitorlásról:

A cirkáló hajóosztály a hajók között azok az “oldtimer”-ek, amik a mai napig megdobogtatják minden vitorlázást szerető és ahhoz értő szívét. Ezek a hosszú-kieles, kecses sporthajók jelentették a kedvtelési célú vitorlázás elterjedésekor azt a mintát, amik egészen a közelmúltig meghatározták a hajóépítés alapelveit és irányát. Velük vitorlázni olyan, mint az autók szerelmesei számára egy 50es évekbeli Jaguar-t, Ferrari-t vagy Alfa Romeo-t vezetni: egyedülálló életérzés és kihívás, amely kellő vitorlázó tudást, tapasztalatot, elkötelezettséget és alázatot fejez ki. A DOMINÓ fedélzetén ezt az életérzést szeretném megosztani veletek!

 A DOMINÓ egy klasszikus balatoni vitorlás a Schärenkreuzer-ek családjából: egy “40-es cirkáló”. Ez a hajótípus testesíti meg a klasszikus vitorláshajóról alkotott képünket: kecses vonalvezetés, szivar-alakú hajótest, magas árboc, teak-fa és mahagóni fedélzet, alacsony építés és igazán vízközeli élmény.

A DOMINÓ-t egy legendás balatoni hajóról, a TABU-ról készített sablon segítségével építették 1988-ban. A 14,5 méter hosszú és 2,6 m keskeny hajó teste műanyagból, míg fedélzete és bútorzata teak- és mahagónifából készült. A 9+1 fő (kapitány) befogadóképességű hajó árboca 14,5 m magas, alapvitorlázata 40 nm-es. A kényelemről öt fekhely, egy kézmosó és hűtő, a biztonságról pedig egy belmotor és megfelelő számú mentőmellény gondoskodik.

A főszezon június 15-től augusztus 31-ig tart.

Élmény időtartama
8 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Csopak/Balatonfüred/Alsóörs.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Egész napos balatoni élménytúra vitorlás különlegességgel

130 000 Ft-tól
1 300 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Családi kaland CINEMAQUA izgalmas világában Kisvárdán

3-4-5 fő részére

Kisvárda

Egész napos

18 900 Ft-tól
Megnézem
DR. Szfinx játék

1-24

Budapest, I.

2 ó

3 000 Ft-tól
Megnézem
Rafting program Budapesten a Dunán

5-10

Budapest, XIII.

2-2,5 ó

29 500 Ft-tól
Megnézem