E-bike bérlés Tihanyi félszigeten - Meglepkék

6 000 Ft-tól

Kosárba

E-bike bérlés Tihanyi félszigeten

Kerékpár bérlés Tihanyi félszigeten
Kerékpár bérlés Tihanyi félszigeten

Tihanyban néhány emelkedős szakaszba bizony bele lehet futni, de ez ne tántorítson el a bringázástól! Ha nehezen bírod az emelkedőket, arra is van megoldásunk: elektromos-rásegítős kerékpárjainkon ülve meg se kottyan a domb tetejéig felérni!

Milyen elektromos bringák bérelhetők? Hány kilométert tudnak egy töltéssel megtenni?

4 darab többféle méretű, rásegítéses (pedelec) kerékpárunk Gepida vázra Bosch hajtásrendszerrel van szerelve. A hatótávolságot elsősorban a testsúly, az útvonal szintemelkedése és az elektromos motor rásegítésének mértéke határozza meg (ez 4 fokozatban bármikor változtatható). Jellemzően 60-80 kilométert lehet kényelmesen megtenni teljesen feltöltött akkumulátorral indulva. Kérésre szívesen adunk töltőt is az e-bike-ok mellé, így útközben pl. ebéd ideje alatt is lehet tölteni (illetve több napos túra esetén éjszakánként). Természetesen ha lemerül az akkumulátor, a kerékpár rásegítés nélkül továbbra is hajtható, bár a súlyából adódóan nehezebben.

Kedvetek támadt bringázni egyet? 

Fedezd fel két keréken a Tihanyi-félsziget kevésbé ismert részeit, ahova a turisták tömege már nem jut el gyalog!

Balaton-parti kölcsönzőnkben, közvetlenül a kerékpárút mellett várunk téged is!

Jól karbantartott, tiszta, férfi és nőivázas, 28-as méretű trekking kerékpárjaink kis családi bringázásokon és hosszabb túrákon is kényelmesek és könnyen tekerhetőek.

Minden biciklinken található csengő, sárvédő és csomagtartó, emellett kérésre ingyen biztosítunk sisakot, kerékpárzárat, kormányra és csomagtartóra szerelhető táskát, szervizkészletet, első és hátsó lámpákat valamint láthatósági mellényt.

 

Honnan tudhatod előre, hogy a nálunk bérelt bicikli jó állapotú?

Kerékpárkölcsönzéskor az egyik nagy kétely, ami a legtöbb emberben megfogalmazódik, hogy vajon jó bringát fog-e kapni: könnyű-e tekerni, tiszta, biztonságos, vagy esetleg saras, puha rajta a gumi, le van törve a csengő, recseg a váltó, alig fog a fék. Erre sajnos nincs garancia…kivéve nálunk! Büszkén vállaljuk a teljes ügyfélelégedettséget, ezért ha csalódott vagy a bérelt kerékpár állapotával kapcsolatban, nincs díjfizetési kötelezettséged! Bringáink jó állapotúak, rendszeresen karbantartottak.

Autóval érkezünk. Le tudunk parkolni?

Bérlőink, vendégeink az Aquilo Hotel Panoráma parkolóját ingyen használhatják.

Milyen kerékpárok bérelhetők?

35 túrakerékpárunk vannak, ezek elsősorban kerékpárúton, aszfalton történő kisebb-nagyobb tekerésekhez, Balatonkerüléshez valók, mivel a nagy méretű, 28-as kerekek könnyen gördülnek szilárd útburkolaton. Terepre nem szoktuk javasolni a használatukat, mountain bike-unk, versenybringánk sajnos nincs. Az egy darab tandemünk mellett 8 gyerekbiciklink is van különböző méretekben.

 

Mettől meddig van nyitva a kölcsönző?

Reggel fél kilenckor nyitunk, de kerékpárt korábbi indulás esetén is tudunk adni előzetes egyeztetés után. Jellemzően délután 4-5 óráig van valaki a kölcsönzőnkben, de a bérelt kerékpárokat később is le lehet adni, mivel az irodánknak helyet adó Aquilo Hotel Panoráma recepciója 0-24 nyitvatartású, így adott napon nem kell zárásig visszaérni.

Szeretnék a biciklikhez sisakot/táskát/zárat/lámpát/gyerekülést kérni.

Igény esetén extra felár nélkül biztosítjuk ezeket, valamint hosszabb túra esetén szívesen adunk mini szervizszettet is alapvető szerszámokkal, defektjavítókészlettel, pótbelsővel, kézi pumpával. Emellett bérelhető tőlünk kétkerekű gyermekszállító utánfutó is.

Élmény időtartama
4 órás
A helyszín leírás

Tihanyi félsziget

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

E-bike bérlés Tihanyi félszigeten

6 000 Ft-tól
60 pont ügyfélkártyára