Dühöngő felnőtteknek - Meglepkék
Töltés...

Dühöngő felnőtteknek

A Dühöngő előnyei:

● Házhoz visszük
● 6x7x3 méteres óriási ring
● Az ugrálóvárhoz négy óriás kesztyűt, két gladiátor botot és sumo ruhát, sapkát biztosítunk

Miért a Dühöngőt válasszam?

● Legénybúcsúra, haveri társaságoknak születésnapi bulira ütős élmény
● Az ár egész napos bérlést foglal magában
● Erre emlékezni fogtok évek múlva is

Mi vár a résztvevőre?

Te lehetsz a legnagyobb gladiátor, boxoló vagy a szumó bajnoka egy háromfunkciós légvárban! Gyermekkorunk egyik kedvenc szórakozása és játéka a felfújható légvár volt. Nem is hinnénk, hogy ez a nagy játszóház micsoda mulatság lehet akár a felnőttek számára is!

Az óriási ringben önfeledten kikapcsolódhattok, vagy akár versenyeket is rendezhettek. Játszhattok különböző szabályok szerint. Győztest hirdethettek a bevitt ütések alapján, az lehet a bajnok, aki tovább tud talpon maradni, vagy aki a ringen belül marad! A szabályokat azonban ti szabjátok, az időt pedig kedvetek szerint töltitek ki.

A program napos, száraz időben szervezhető meg. Az ugrálóra csak a hozzá tartozó eszközöket lehet felvinni. Vidéki kiszállás esetén 80 Ft/km-es díjjal kell még számolni.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Dühöngő felnőtteknek

89 500 Ft