Driftoktatás, tanuld meg a 8-ast úgy, hogy nem fogod a kormányt - Meglepkék
Töltés...

Driftoktatás, tanuld meg a 8-ast úgy, hogy nem fogod a kormányt

Driftoktatás, tanuld meg a 8-ast úgy, hogy nem fogod a kormányt
Driftoktatás, tanuld meg a 8-ast úgy, hogy nem fogod a kormányt
Driftoktatás, tanuld meg a 8-ast úgy, hogy nem fogod a kormányt

Egy 1200 négyzetméteres betonplaccon profi pilóta felügyelete mellett, zárt pályán, szakszerűen átalakított versenyautóban próbálkozhat a megajándékozott a drift autósport megkóstolásával.

Mi vár a résztvevőre akit megajándékoztál?

Kiskunlacházán vár rád egy 330 lóerős BMW E46 Drift Versenyautó. Az autó mellett természetesen egy profi instruktor is vár, aki mindenben segítségedre lesz a 15 vagy 30 perces program során.
A drift az autó uralása, irányítása és látványos pörgetése oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon egyenesen orral előre, inkább a kilinccsel előre technikát akarjuk megtanítani.
Először az instruktor tart egy elméleti és gyakorlati oktatást, majd a megajándékozott ül a kormány mögé 15 vagy 30 percen keresztül.
A program árában benne van az ajándék belsőkamerás felvétel, ha hozza a megajándékozott mikro SD kártyát

Pályáról ahol az ünnepelt csapathat:
Kiskunlacházi reptéren a kifutó leszálló ágánál, alakítottunk ki egy 1200 négyzetméteres homogén felületet amin lehet a driftautóval nyolcasozni  csapatni a megajándékozott körszámok szerint.
Ez a terület védett a napi eseményektől( vezetési traningek, nagy sebességű élményvezetések, Off Road programok).

A driftelés BMW-vel előnyei:

● Az ünnepelt driftel az autóval, nem csak az anyósülésen foglal helyet
● Igazi versenypilótaként érezheti magát az ajándékozott

Miért a BMW-s driftelést válasszam?
● A drift és a BMW szerelmeseinek a legjobb választás
● Minőségi élmény, profi csapattal
● Emlékezetes meglepetés, amit biztos, hogy nem ajándékoz tovább
● A te ajándékod lesz a legérdekesebb, legkülönlegesebb

Az élményprogram helyszíne: Kiskunlacháza. Pályaautózásainkkal egy időben leginkább május 1 és október 31 közé tehető szezonban. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között havonta több alkalommal is vezetési időpontokat biztosítani.

Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.
Ezért ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.
Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!

Természetesen van lehetőség oktatást és Driftaxizást egyszerre adni ajándékba az ünnepeltnek. Ennek kombinációját válaszd ki a kegördülő lehetőségek közül.

A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Kiskunlacháza.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Driftoktatás, tanuld meg a 8-ast úgy, hogy nem fogod a kormányt

24 990 Ft-tól