Drift taxizás min. 2,2 km-en keresztül 100 km/h felett - Meglepkék
Töltés...

Drift taxizás min. 2,2 km-en keresztül 100 km/h felett

Drift taxizás min. 2,2 km-en keresztül 100 km/h felett
Drift taxizás min. 2,2 km-en keresztül 100 km/h felett
Drift taxizás min. 2,2 km-en keresztül 100 km/h felett

Mi vár a résztvevőre akit megajándékoztál?

Kiskunlacházán vár a megajándékozottra egy 330 lóerős BMW E46 Drift Versenyautó pilótánkkal.
Beöltözés, bekötés és INDULÁS! A drift az autó uralása, irányítása és látványos pörgetése oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon egyenesen orral előre, inkább a kilinccsel előre egy igazi művészet.

Profi pilótánk felügyelete és irányítása mellett, zárt pályán, szakszerűen átalakított versenyautóban hatalmas élményben lesz része a megajándékozottnak miközben belekóstol a Drift világába.

Miért a BMW-s driftelést válasszam ajándéknak?
Program árában benne van az ajándék belsőkamerás felvétel, ha hozza a mikro SD kártyát.
● A drift és a BMW szerelmeseinek a legjobb választás
● Minőségi élmény, profi csapattal
● Legemlékezetesebb meglepetés, amit az ünnepelt biztos, hogy nem ajándékoz tovább
● A te ajándékod lesz a legérdekesebb, legkülönlegesebb

Az élményprogram Kiskunlacházán Pályaautózásainkkal egy időben leginkább május 1 és október 31 közé tehető szezonban. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között havonta több alkalommal is vezetési időpontokat biztosítani.

Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.
Ezért ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.
Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!

Természetesen van lehetőség oktatást és Driftaxizást egyszerre adni ajándékba az ünnepeltnek. Ennek kombinációját válaszd ki a legördülő lehetőségek közül.

A helyszín leírás

A Driftaxi élmény helyszíne a nagy sebességű DRX Ring!
A DRX Ring pályavezetése a kiskunlacházi reptéren lett kialakítva, ahol széles aszfalt felület biztosítja a biztonságos száguldozást az ajándékozottnak. A kiskunlacházi reptér, és a DRX Ring Budapesttől 35 km-re helyezkedik el, az M0-ás Dunaharaszti lehajtójától 20 km-re! 
A DRX Ring hossza 2 km, több ezer négyzetméteres egybefüggő betonos pálya, melynek része egy nagy sebességű egyenes szakasz, ahol profi sofőrünk nem orral hanem kilinccsel előre közlekedik utasával. :-)


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Drift taxizás min. 2,2 km-en keresztül 100 km/h felett

14 990 Ft-tól

Kapcsolódó élmények