Dobogókőn 2 napos feltöltődés gyertyafényes vacsorával - Meglepkék

44 000 Ft-tól

Kosárba

Dobogókőn 2 napos feltöltődés gyertyafényes vacsorával

Egy szuper nap után az a legjobb, ha nem kell hazamenni, hanem kényelmesen eldőlhetsz, felidézheted a napot, az élményeket, ha megkordul a hasatok már várnak és irány az étterem. EZ EGY OTT ALVÓS, ERDŐBEN FELTÖLTŐDŐS AJÁNDÉK AKÁR AZ ÜNNEPELTEK, DE SAJÁT MAGATOKNAK IS TÖKÉLETES KIKAPCSOLÓDÁS!

Egy csodás napot szerveztünk nektek Dobogókőn. A nap során életenergiával töltődik fel mindenki az erdők végtelenjébe, Dobogókő mesebeli túraútvonalainak egyikén végig sétálva. 

Nap úgy kezdődik, hogy várunk a kedvenc kávédra, cappuccinódra, teádra, vagy csak egy üdítőre. Érkezésetekkor segítünk kiválasztani a leginkább nektek való, rátok szabott séta útvonalat melyhez természetesen térképet is kölcsönzünk nektek.

Ha előre jelzitek, akkor túravezetőt is biztosítunk, aki a túraélményt még érdekesebbé tudja tenni történetekkel, rejtett kincsek megmutatásával. (a saját túravezető költségéről a foglalásnál tudunk egyeztetni). 

Túra után beköltöztök a szobátokba és ha még van erőtök irány a fürdő vagy a Dunakanyar hajóút, de pihenhettek is egyet, hiszen nem kell rohanni! Itt alszotok a Platán panzióban a felújított franciaágyas szobáik egyikébe reggelikkel és egy gyertyafényes vacsorával :-) 

Ti dönthetik el, hogy a napot még milyen élményprogrammal koronázzátok meg! Élményfürdőzéssel, vagy Duna-kanyari hajóúttal? Bármelyikéhez a részvételi jegyet már az étteremben oda adjuk nektek és indulhattok is. 

Az Esztergomi élményfürdő 15 000 nm-es világa külső belső medencéivel ellazítja a testüket, míg az Esztergomból induló hajóút a lelküket gyönyörködteti a Dunakanyar legszebb részén hajózva, Visegrádi végállomással, sétát téve a csodás Dunaparti településen.  

A két éjszakás, itt alvós pihenés összehasonlíthatatlanul nagyobb élmény, hiszen erdei séta után le lehet pihenni a szobátokban nincs rohanás, a hajóutat követően esti hangulat séta Esztergomban a Bazilikánál gyönyörű kilátás, a Mária-Valéria hídon középen állva egyszerre lehettek két helyen, két országban. Városnézés után honnan 20 perc alatt térhetnek vissza szállodai szobátokba. Minden nap csodás reggelivel kezdődhet. Ha az élményfürdős programot a távozás napjára teszitek és azt követően a Duna -kanyar mentén autóztok haza gyönyörködve Visegrád kilátóiban, hangulat sétát téve Szentendre macskaköves utcáin, akkor három feledhetetlen nappal ajándékoznák meg magatokat!

Az ár tartalmazza a reggeli induló kávét, frissítőt. A kedves, profi eligazítást, térképeket, a belépőt a fürdőbe, vagy a hajóútra, 2 éjszakára franciaágyas szobát, reggeliket és gyertyafényes vacsorát!

Az ajánlat az idegenforgalmi adót (400 Ft/fő/éj 18 év felett) nem tartalmazza, ez a helyszínen fizetendő.

NTAK regisztrációs szám: PA19002002.

Élmény időtartama
2 nap
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Dobogókő.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Dobogókőn 2 napos feltöltődés gyertyafényes vacsorával

44 000 Ft-tól
440 pont ügyfélkártyára