Deadscape - Meglepkék
Töltés...

Deadscape

Deadscape
Deadscape
Deadscape
Deadscape
Deadscape

Deadscape Története         

Egy rosszul sikerült kísérlet után megszakadt a kapcsolat a Protect Shield kutató központjával. Az emberkísérletek végrehajtása közben hiba csúszott a kutatók számításaiba, és elszabadult a pokol. A központban elindított Elysium program eredményeit a cég nem hagyja kárba veszni ezért egy maréknyi embert küld a helyszínre, akiknek a feladata kideríteni mi történt a kutató központban, és a kísérleti szérumok kijuttatása, és leszállítása sértetlenül. Nincs pontos információnk mi történt a területen, csak egy videó felvétel áll rendelkezésetekre, amiből következtetni tudunk mivel álltok szemben….

Mi a Deadscape?

A DEADSCAPE a szabaduló játékok új generációja. A világon egyedülállóan itt nem csak logikai feladatokat kell megoldanod, és itt NEM csak az idővel kell felvenned a harcot!
A zombi apokalipszis nem fikció többé, harcoljatok a szörnyek ellen, hajtsátok végre a feladatot, és ÉLJÉTEK TÚL! 

1600m2-en élő szereplőkkel és fegyverekkel.

Élmény időtartama
1 óra
A helyszín leírás

Budapest, XI. Hunyadi János út 2-4.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Deadscape

22 000 Ft-tól