Csupacsoki bonbonkészítő workshop - Meglepkék
Töltés...

Csupacsoki bonbonkészítő workshop

Talán neked is ismerős lehet ez a kérdés: Mi legyen a program ? Mit csináljunk a barátokkal? Barátnőkkel vagy a gyerekekkel?

Rukkolj elő ezzel a szuper ötlettel!
A CSUPACSOKI WORKSHOP egy remek alkalom, hogy a családdal, barátokkal vagy akár egyedül egy nem mindennapi élményt éljen át a megajándékozott.

Mi az a CSUPACSOKI WORKSHOP? 

A móka és kacagás mellett közösen sajátítható el a csokoládé készítés minden fortélyát, amit később akár otthon is kamatoztatni lehet! 
Igazi mennyország minden csoki fanatikusnak, hiszen a bonbonok elkészítése mellett az alapanyagokat is leteszteljük és itt bizony egy has sem marad üresen! Eredeti Belga csokoládé az alapanyag amiből igen sok vándorol a pocakba.
Mindenki a saját ízlésének megfelelően töltheti meg az apró falatokat, akár gyömbérrel, fehér csokoládéval, sőt a bevállalósabbak még chillivel vagy diópálinkával is megbolondíthatják kreálmányukat! Ezután jöhet a cserebere! 
Az elkészítettet és a beszerzett csokigolyókat egy-egy egyedi Timmy Praliné dobozba vihetik haza, így a család többi tagja is megkóstolhatja miben mesterkedett a csapat vagy a tanulni vágyó.Mennyi ideig tart a program?

A program körülbelül 2-3 órát vesz igénybe az érkezéstől a csokoládé készítésén keresztül a díszítésig.
A workshop minimális résztvevői létszáma 3 fő, maximális létszáma 6 fő.

A Program helyszíne:
1137, Bp. Hegedűs Gyula utca 89/b.
Julien kávézó és látványműhely.


Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

 


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Csupacsoki bonbonkészítő workshop

37 500 Ft-tól