Csapatépítő program 2 árbócos Balatoni vitorláson - Meglepkék
Töltés...

Csapatépítő program 2 árbócos Balatoni vitorláson

Imádjátok a Balaton hangulatát? Az arcotokat simogató szellőt és a békés vízfelszínt?

Akkor ezt a programot élvezni fogjátok. Lépjetek ki végre az iroda falai közül és hódítsátok meg a magyar tengert. Nem is akárhogyan.
Gyakorlatilag bármit bevethettek, ami úszik a vízen a legnagyobb hajóktól kezdve egészen a kis vitorlásokig.
Benevezhetteka személyszállító motorcsónakokra vagy igénybe vehetitek a Balaton két legnagyobb vitorlását: a Talizmán I-et és II-t, amelyek a rendezvények kedvéért lettek átalakítva.Ilyen programok közül választhattok:

Hajókirándulás és vitorlás oktatás

Ez adja minden program alapját. Ebben az 1 órában kirándulhattok a Balaton legnagyobb vitorlásán, majd következhet egy oktatás, amely az elmélet, a gyakorlat és a vizsga szentháromságot foglalja magában.Nyitottak vagyunk az egyedi programokra is – a vízen és a szárazföldön egyaránt.

Regatta, a vizes csapatépítő
Képzeljetek egy fél-, vagy egynapos vitorlás versenyt, melynek során egy jól kialakított pályán mérhetitek össze a tudásotokat. Ehhez csatasorba állítjuk a legnagyobb (40-60 fős) vitorlásokat és persze bevonjuk a kisebbeket is, ha szükséges.
Válthatjátok egymást a hajókon,kiköthettek, a parton pedig feltölthetitek az energiaraktáraitokat.

The drunken crew
Amennyiben ezt választod, jobb ha nem avatod be minden részletbe a kollégáidat. Ez ugyanis egy igazi show. Amikor felszálltok a hajóra, a legénység jól láthatóan iszik – persze nem gyümölcslevet.
A kiránduláson ennek ellenére nem történik semmi különleges, egészen addig, amíg fel nem tűnik a vízi rendészet motorcsónakja és el nem viszik a személyzetet.
Innentől kezdve a ti feladatotok lesz kinavigálni a hajót, ami igen nagy csapatmunkát igényel. Természetesen végig jelen lesz egy beépített, megfelelő képesítéssel ellátott személy, így nincs mitől tartanotok.

Keresd a nőt!

A legalább 3 órás program elején valamilyen ürüggyel a kikötőben kell lennetek. Egyszercsak a csapat hölgy tagjait felnavigáljuk egy idegen hajóra, amelynek kapitánya elrabolja őket (persze a mögöttes szándék csak utólag derül ki).
Szerencsére sikerül jelet hagyniuk, így a parton maradtak a segítségükre siethetnek.

Kalózháború

Ez az igazi harcosok játéka. Alapjaiban a paintballhoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy itt nincs fájdalom, a küzdelem ugyanis lasertaggal zajlik (vagyis egy lézerfegyveres küzdelemről van szó).
A csatához igénybe vehettek egy-egy hajót, de kérhettek motorcsónakot vagy a legnagyobb vitorlást.

A CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM KÖLTSÉGEI:

Hajóbérlet: szezontól és időtartamtól függ, a lista áraink irányadóak.  Erről az iőpont egyeztetésnél azonnal küldünk aktuális árlistát.
A balatoni csapatépítésre konkrét árajánlatot küldünk részletesen kidolgozva miután emailben és szóban leegyeztettük a részleteket.

A fentieken kívül számos balatoni csapatépítő tréning forgatókönyvével rendelkezünk, ténylegesen személyre szabott programokat dolgozunk ki megrendelőink számára 2017 ben is.
A Balaton legnagyobb vitorlásaival hajós csapatépítések 9-500 főig, szárazföldi programokkal kiegészítve ajánlatainkért keressen bennünket elérhetőségeinken.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Csapatépítő program 2 árbócos Balatoni vitorláson

79 990 Ft