Családi kerékpártúra gyerekekkel a Mátrában - Meglepkék

6 500 Ft-tól

Kosárba

Családi kerékpártúra gyerekekkel a Mátrában

Családi kerékpártúra gyerekekkel a Mátrában
Családi kerékpártúra gyerekekkel a Mátrában

 

Családi tekerés gyerekekkel gyönyörű környezetben. Nem kell a kerékpárok felszerelésével, kocsira rakásával, felfújásával foglalkozni, csak megérkeztek a bázisra és már pattantok is fel.

Igyekeztünk összeállítani családi variációkat, ha valamelyik variációt hiányolod jelezd nekünk és kollégák kialakítanak olyan opciót.

Van olyan variáció, hogy a szülők is rendes hegyi kerékpárokkal akarnak menni, de beletettünk egy kis könnyítést! Választhatók elektromos rásegítő kerékpárok is, hogy a szülői példakép úgy alakuljon ki: APA és ANYA vigyorogva tekernek fel nagy sebeséggel a hegyre! :-)

Az emberek nagy része egy napra mozdul ki és nem tud mindent bejárni, amit szeretne… Legalábbis gyalog nem! Ha több mindent szeretnél bejárni és több szép helyet is meg szeretnél csodálni, akkor nyeregbe kell pattannod. Nem csak a gyorsaság a lényeg... Egy kellemes bringázás a Mátrában a hűs fák alatt a lelkednek is igazi felüdülés és közben az izmaidat is kellőképpen átmozgatod és teljesen máshogy fogod szemlélni az utat, amit bejársz. Tudósok is bebizonyították, hogy sportolás közben teljesen máshogy tekintünk a körülöttünk lévő dolgokra, mint vezetés vagy gyaloglás közben…

Van lehetőség pár órás vagy akár egész napos bérlésre is.

Bukósisakot a helyszínen tudsz bérelni, ha szeretnél. Ajánlott, de természetesen nem kötelező, sőt sokan a sajátjukat hozzák, mert az komfortosabb, pedig minden használat után természetesen minden higiéniai szabályt előtérbe helyezve fertőtlenítjük az eszközöket!

A Kerékpártúra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred) előre egyeztetett időpontban.
Programidő: 3-24 óra – bérlési idő függvényében.
Nehézségi szint: 1 – kezdő.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
3 óra - 1 nap
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Mátrafüred.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Családi kerékpártúra gyerekekkel a Mátrában

6 500 Ft-tól
65 pont ügyfélkártyára