Chevrolet Caprice rendőrautó vezetés - Meglepkék
Töltés...

Chevrolet Caprice rendőrautó vezetés

Chevrolet Caprice rendőrautó vezetés
Chevrolet Caprice rendőrautó vezetés
Chevrolet Caprice rendőrautó vezetés
Chevrolet Caprice rendőrautó vezetés
Chevrolet Caprice rendőrautó vezetés

Vezettél már régi, V8-as amerikai autót, vagy eddig csak a filmekben, esetleg az utcán nézted, ha elhúzott melletted egy ilyen azzal az utánozhatatlan, nyolchengeres robajjal?

Most vezetheted! Ráadásul egy 80-as évekbeli, los angeles-i LAPD rendőrautót, az összes rendőrségi felszereléssel, V8-as, karburátoros motorral, automata váltóval. A Rendőrakadémia tanoncai, T.J. Hooker és a T-1000 a Terminator-ból is ugyanilyet vezetett.

Csak beleülsz, elfordítod a kulcsot, és vezetheted, ahová szeretnéd, ráadásul közúton. Sok régi autót lehet kibérelni, de szinte kivétel nélkül csak sofőrrel együtt. Ezúttal légy te a sofőr!

Közösen megtervezzük az útvonalat, figyelembe véve a kívánságaidat. Mehetünk a belváros felé, vagy a külső kerületek nyugodtabb útjain, autópályán, országúton, Pest megye határán belül. Elugorhatunk a gyerekért a suliba, a barátodért/barátnődért a munkahelyére, vagy simán csak élvezheted a járőrözést az utcán, a járókelők folyamatos tetszésnyilvánítása mellett.

Garantáltan lesz feltűnés, meglepetés és rengeteg mosoly!

Választhatsz 1 vagy 2 órás vezetést, amit egy barátoddal meg is oszthatsz. Jöhet családtag is, a vezetőn kívül összesen még 3 utas.
Az utat és a vezetést egy instruktor kíséri, aki felügyeli a KRESZ szabályok betartását és az autó kezelését.
A megrendelésnél válaszd ki, hány órát szeretnél vezetni, vagy ajándékozni valakinek.

Műszaki adatok:
- V8-as motor
- 5000 cm3
- 340 Nm nyomaték
- automata váltó

Élmény időtartama
1-2 óra
A helyszín leírás

Indulás: előre megbeszélt budapesti helyszínről.

Részvételi információk

A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
Az autót csak 25-64 év között vezethető.

Időpont egyeztetés

A vezetésre márciustól október végéig van lehetőség.

Időjárási körülmények

A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztjuk, de természetesen lehetőséget biztosítunk egy másik időpont egyeztetésére.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Chevrolet Caprice rendőrautó vezetés

39 000 Ft-tól