Chevrolet Camaro SS 460 LE utcai vezetés - Meglepkék

Chevrolet Camaro SS 460 LE utcai vezetés

Vezess egy 460 LE-s Chevrolet Camaro-t Budapest utcáin!

Igazi amerikai feeling ezzel a Brutál Chevrolet Camaro-val gurulni a városban. Fantasztikus élmény, soha nem fogod elfelejteni.

A sofőr kérése,Igény szerint vehetjük az utat a belváros felé ahol a forgalomban lassabban, ablakot letekerve, zenét és a V8-as motort hallgatva gurultok vagy indulhatunk kifelé a városból és kicsit, természetesen a közlekedés szabályait betartva megérzed milyen gépbe is lépsz a gázra.
Az 1,2 illetve 3 órás vezetésre van lehetőség. A kiválasztott idő és a sofőr kívánsága fogja meghatározni merre és meddig mennek.

Beköszönhetünk haverokhoz, iskolába, mehetünk MC Drive-ba, autópályára.

1,2  vagy 3 órán át te irányíthatod ezt a fenevadat! Az élményre nem kell sokáig várnod, azonnal megérzed majd az autó erejét, amint a gázpedálra lépsz.
A Chevrolet Camaro SS bérlés során egy instruktor kísér majd titeket, aki felügyeli a jármű vezetését és a KRESZ betartását.

A Camaro paraméterei, amit vezethetsz a város utcáin:
- 6.2 literes V8-as 460 LE
- 2017-es évjáratú
- európai kivitel
- 8 sebességes autómata váltóval
- magnetic ride futómű
- versenypálya mód.

FONTOS!
Munkaidőben történő vezetés H-P. 8:30-17:00-ig bezárólag tudjuk teljesíteni.
Munkaidőn kívül történő vezetés H-V. 17:00-20:00-ig bezárólag tudjuk teljesíteni.

Indulás
Budapesten fix helyről: Boráros téri irodánktól, de van lehetőség egyedi indulási és érkezési helyszínt megbeszélni, de arról előtte egyeztetünk és a költségeket megbeszéljük.
Megrendelésnél válaszd ki mennyi időre szeretnéd vezetni vagy mennyi időt szeretnél ajándékozni annak akinek szánod, töltsd ki az adatokat és a kollégák már intézik is ezt a szuper ajándékot.

A Chevrolet Camaro-n érvényes Pest megye matrica van, így a megyehatáron belül valósítjuk meg az élményvezetést.

Élmény időtartama
1-3 óra
Részvételi információk

A sportautó kialakítása miatt sajnos csak a sofőr fér el  az instruktor mellett a járműben, így kérlek vedd számításba ha elkíséritek a vezetésre az ajándékozottat.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Chevrolet Camaro SS 460 LE utcai vezetés

54 990 Ft-tól

Kapcsolódó élmények