Céges Autóverseny akár 4 féle sportautóval a Kakucsringen 10 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Céges Autóverseny akár 4 féle sportautóval a Kakucsringen 10 fő részére

Képzeld el, hogy felbőgnek a motorok. A véretekben máris száguldozni kezd az adrenalin. Megindul a visszaszámlálás, végül elstartoltok – nem is akármilyen gépekkel.

Lássuk, miből válogathattok.
Kezdjük a sort a Mustang GR Roush-sal, amely 450 lóerejével, V8-as motorjával 4,1 másodperc alatt éri el a 100-at. Annyit mondanánk róla, hogy ez egy igazi aszfaltszaggató GT.
A BMW M3 E46 3200 ccm-es motorjával, 360 lóerejével egy olyan ízig-vérig sportverda, ami kérdés nélkül 4,8 másodperc alatt gyorsul 100-ra.
A Lotus Exige-ről talán hallottad már, hogy a Ferrari kistestvéreként emlegetik. Erre a címre rászolgált, egyrészt a 280 km/h-s végsebességével, másrészt azzal, hogy 4 másodperc alatt 100-zal tép.
És végül, de nem utolsó sorban a Dodge Charger. Ez a 400 lóerős V8-as motorral hajtott amerikai rendőrautó az utak igazán izmos gépe.

Te melyikbe ülnél be? És a kollégáid?

Döntsétek el, aztán tiétek a pálya, ahol 4+1 körötök van arra, hogy összemérjétek a tudásotokat és kiderítsétek, ki a legjobb pilóta.
Pontosan mérjük az időtöket, a végén pedig kihirdetjük a bajnokot – akárcsak egy igazi versenyen.
Gyertek és pörgessétek fel a hangulatot Kakucsringen (de ha nektek jobb, akkor megrendezhetjük a versenyt az Euroringen vagy a Hungaroringen is).
Ezt a programot nemcsak a kollégáid, hanem a prémium ügyfeleid és a kiemelt üzleti partnereid is imádni fogják.

Gondolunk azokra, akik a boxban várakoznak
: választhattok olyan kiegészítő programjaink közül, mint a Segway, a Quad – e mellett a cateringről is gondoskodunk, ha kéritek.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Céges Autóverseny akár 4 féle sportautóval a Kakucsringen 10 fő részére

369 990 Ft