Búvárkaland céges csapatnak az Aquaworldben 8 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Búvárkaland céges csapatnak az Aquaworldben 8 fő részére

Ez nagyon király vizes program cégesen és baráti társaságként is. Mi is kipróbáltuk. :-)

Nekünk meglepetésként volt megszervezve. Tudtuk hova megyünk, de azt hittük csak egy munka utáni héderezés, csúszdázás az Aqua World-ben.
Nagy volt a meglepetés mikor megérkeztünk már a bejáratnál búvároktatók fogadtak minket. Rögtön megkezdődött az oktatás és az alapismeretek átadása.

Itt azért mindenki elgondolkozott magában akinek még nem volt ilyen élménye. Palack, reduktor, 4 méteres mélység. Rögtön kiderült ki fél a víztől, kinek van gyerekkori parája, ki mitől fél.

Nem is gondolnátok, de van olyan kollégánk és lehet nálatok is aki nem mer lemerülni a víz alá vagy beparázik amikor egy palackból kell levegőt vennie.Erre előre készülni kell, hogy mindenkinek élmény legyen ez az extrém céges program.

Az oktatás után mindenkinek ruha osztás, beöltözés. Ez után jön a komolyabb rész, a felszerelés összerakása. Légzés kipróbálása.
Ólomövet fel, mellényt palackkal felcsatol és irány a medence.

Elöszőr a 2 méteres "kis medencében" kezdünk. Itt megtanították nekünk a beugrást, a lebegést, aztán a lemerülést, légzést és pár trükköt ami elengedhetetlen.
Aki itt már biztosan mozog a víz alatt és bízik a felszerelésében az mehet a 4 méteres nagy medencébe.

Ott már komolyabban kell venni a kiegyenlítést és a kézjeleket, de fegyelemmel és higgadsággal egy igazán különleges élményben lesz része a csapatnak.
Az oktatók a résztvevők rátermettségéhez és komfortérzetükhöz igazodva különleges feladatok elé állítják őket, azokat a víz alatt megoldva igazán egyedi és adrenalidús élmény lesz mindenkinek.
Ha kérdés lenne a programmal kapcsolatban írj email az info@meglepkek.hu email címre!

Kalandra Fel! 


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Búvárkaland céges csapatnak az Aquaworldben 8 fő részére

119 990 Ft