Buszvezetés - Meglepkék
Töltés...

Buszvezetés

Buszvezetés
Buszvezetés

A Kamionvezetés előnyei:

Az ünnepelt vezetheti a kamiont, csupán csak egy B kategóriás jogosítvány szükséges hozzá 
Garantált élmény

Miért a Kamionvezetést válasszam?

A nagyobb járművek szerelmeseinek a legjobb választás
60 perces élmény, profi csapattal
Emlékezetes meglepetés, amit biztos, hogy nem ajándékoz tovább
A te ajándékod lesz a legérdekesebb

A buszvezetés időtartama garantáltan 1 óra. A vezető mellett foglal helyet oktatónk, aki a dupla soros pedálrendszernek köszönhetően szükség esetén beavatkozhat, továbbá dupla tükörrendszer teszi lehetővé a jármű és a közlekedő partnerek illetve a forgalmi helyzetek folyamatos követését.

Tapasztald meg, milyen érzés egy igazi buszt vezetni! A tiszteletre méltó buszt most te vezetheted, manőverezhetsz, és átélheted, milyen érzés, mikor a buszsofőrök méltóságteljesen letekintenek a fülkéből, az alattuk futó utakra, tájakra. A buszvezetés esetében már az elindulás is megadja a leckét, hiszen hatalmas tengelytávval kell manőverezni

A helyszín leírás

Budapest, XIX. kerület.

Időpont egyeztetés

A vezetésre előre egyeztetett hétvégi napokon van lehetőség.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Buszvezetés

19 990 Ft

Kapcsolódó élmények