Bunker lövészeti csomag - Meglepkék
Töltés...

Bunker lövészeti csomag

Bunker Lövészeti csomag 100 lövéssel!

Egy épített fedezékből lőhetünk ezekkel a klasszikusokkal. Nem mai konstrukciók, de sajnos a háborúk “gyöngyszemei”. Hatékonyságban megkérdőjelezhetetlenek voltak a maguk idejében.

Előételnek a Szovjet mesterlövész puskával a DRAGUNOVVAL kezdünk, 20 lövés az autóroncsba vagy egy kihelyezett céltáblára. Aki ezt kapja ajándékba és kipróbálhatja meg fog lepődni, hogy mennyire pontos, precíz fegyver. Még nyílt irányzékkal is nagyon, de nagyon pontosan lehet vele lőni nagy távolságra.
Itt kipróbálható a fekvő, térdelő és az álló pozíció is.

A Mesterlövész puska utána a főfogás az Orosz Ipar másik büszkesége a Kalasnyikov. Egy igen hatékony támadó fegyver. A géppisztolyok közül a legstrapabíróbb. Minden körülmények között bírja és teljesít. Éles helyzetekben nagyon ritkán hagyta cserben viselőjét.
Lőereje a 30-as tárral pusztító. Egy tárat teljesen megtöltünk és a megajándékozott vérmérsékletétől függően egyesével, de akár az ujját begyorsítva darálósan is kieresztheti az autókra.

Mostanra már kellő adrenalin van a részvevőnkben, de most jön a desszert! UK59-el egy egész 50es heveder kipörgetése.
Légiós, háborús, őrült kommandós filmekben láthattunk hasonló fegyvert amivel a nagyon extra érzés amikor felállsz és mint Arnold Schwarzenegger leeresztett karokkal csak törzsből forogva sorozod az autókat.

Ez a 100 lövés igazán fantasztikus Élmény lesz. Garantáljuk!

Ezt az Adrenalin Bombát a ráckevei lőtéren dobjuk az Ünnepeltre. A környezet nyitott mivel nagy pusztító erejű fegyverekről van szó, zárt lőtéren való használatuk nem nagyon ajánlott Magyarországon.

Az élményprogram helyszíne: Ráckeve.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Bunker lövészeti csomag

41 990 Ft

Kapcsolódó élmények