Bunker lövészeti csomag - Meglepkék
Az akció kezdetéig hátralévő idő:
Black Friday
29 nap
00 óra
00 perc
00 mp

Bunker lövészeti csomag

Bunker lövészeti csomag
Bunker lövészeti csomag
Bunker lövészeti csomag
Bunker lövészeti csomag

Bunker Lövészeti csomag 65 lövéssel!

Egy épített fedezékből lőhetünk ezekkel a klasszikusokkal. Nem mai konstrukciók, de sajnos a háborúk “gyöngyszemei”. Hatékonyságban megkérdőjelezhetetlenek voltak a maguk idejében.

Előételnek a Szovjet mesterlövész puskával a DRAGUNOVVAL kezdünk, 20 lövés az autóroncsba vagy egy kihelyezett céltáblára. Aki ezt kapja ajándékba és kipróbálhatja meg fog lepődni, hogy mennyire pontos, precíz fegyver. Még nyílt irányzékkal is nagyon, de nagyon pontosan lehet vele lőni nagy távolságra.
Itt kipróbálható a fekvő, térdelő és az álló pozíció is.

A Mesterlövész puska utána a főfogás az Orosz Ipar másik büszkesége a Kalasnyikov. Egy igen hatékony támadó fegyver. A géppisztolyok közül a legstrapabíróbb. Minden körülmények között bírja és teljesít. Éles helyzetekben nagyon ritkán hagyta cserben viselőjét.
Lőereje a 30-as tárral pusztító. Egy tárat teljesen megtöltünk és a megajándékozott vérmérsékletétől függően egyesével, de akár az ujját begyorsítva darálósan is kieresztheti az autókra.

Mostanra már kellő adrenalin van a részvevőnkben, de most jön a desszert! UK59-el 15 lövés kipörgetése.
Légiós, háborús, őrült kommandós filmekben láthattunk hasonló fegyvert amivel a nagyon extra érzés amikor felállsz és mint Arnold Schwarzenegger leeresztett karokkal csak törzsből forogva sorozod az autókat.Ez a 65 lövés igazán fantasztikus Élmény lesz. Garantáljuk!


Ezt az Adrenalin Bombát a ráckevei lőtéren dobjuk az Ünnepeltre. A környezet nyitott mivel nagy pusztító erejű fegyverekről van szó, zárt lőtéren való használatuk nem nagyon ajánlott Magyarországon.

Élmény időtartama
1 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Ráckeve.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Bunker lövészeti csomag

41 990 Ft