Budapesti élményautózás GAZ 69-es orosz autócsodával - Meglepkék

Budapesti élményautózás GAZ 69-es orosz autócsodával

Városnézést ilyen vagányan is lehet! Katonai orosz csodában feszítve járjuk be a főbb útvonalakat, nevezetességeket. Mehetünk a Hősök terére, vagy a várba fotózkodni, de bemehetünk a McDrive-ba is piknikhez feltankolni.

Ha van konkrét helyszín, ami szíveteknek kedves megnézzük, odamegyünk, ha csak autókázni akartok és vigyorogni a katonai kabrióban akkor azt csináljuk :-)

FONTOS!

A GAZ 69-es papíron 8 személyes, sem gyermekülés, sem bármilyen ennek szolgáló hely nincs rajta, továbbá a járműben nincs biztonságiöv, ezért a gyermekek részvétele a túrákon 140 cm és 12 éves kor alatt nem lehetséges. Az autó csak sofőrrel bérelhető, így a sofőrön kívül még 7 utas szállítására alkalmas.

Amit erről az orosz csodáról tudni érdemes és érdekes:

Az orosz csoda egy GAZ 69, teljesen restaurálva Zuk motorral. Mivel az autó közel gyári felépítésű, ezért nagyon hosszú túrákra nem alkalmas. Lokálisan pár órás túra, baráti összejövetelek, naplemente nézés párban vagy kisebb baráti társasággal ugyan nem limuzin, de legénybúcsú-leánybúcsú, esetlegesen esküvő lebonyolítására is alkalmas.

Van azért diszkrét bája ennek a vasnak, amitől feltörhetnek nosztalgikus érzések.  Már a látványa is impozáns, szinte „műemléknek” számító terepjáróról van szó. A kommunizmus korából származó autókat kedvelők számára a GAZ 69-es maga a szent grál.

A gyári alkatrész hiánya probléma, főleg motorikusan. Előfordul, hogy négyhengeres Zsuk egységeket raknak bele. Az viszont tagadhatatlan, hobbi off roadozáshoz nosztalgiából ez az ideális gép, mert olyan mint a tank, mindenen keresztül megy. Gyakorlatilag ajtóig érő sárban és hóban is elboldogul, előfordul, hogy még a difizárra sincsen szükség a feladat megoldásához. Persze ezt a tudását nem fogjuk megismerni, használni a túra alkalmával, de tudjuk, hogy ha összeomlana a világ ezzel a géppel áthajthatunk rajta.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
1-2 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palckba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konktér utalványról egyedi puzzlet készítünk - 3.990 Ft

Budapesti élményautózás GAZ 69-es orosz autócsodával

29 990 Ft-tól
299 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Szobor rólad

1-8

Budapest, IV. kerület

6-9 ó

13 500 Ft-tól
Megnézem