Bootcamp - az alapkiképzés - Meglepkék
Töltés...

Bootcamp - az alapkiképzés

Bootcamp - az alapkiképzés
Bootcamp - az alapkiképzés
Bootcamp - az alapkiképzés
Bootcamp - az alapkiképzés

Bootcamp. A katonai kiképzés első lépése, magyarul alaptábor. A zöldfülű újoncokból itt lesznek érett férfiak és kemény nők, itt szerzi meg a katona azt a biztos erőnlétet, ami legyőzhetetlenné teszi őt a harcmezőn – itt a lehetőség, hogy ti is legyőzhetetlenné váljatok!

Egyre divatosabb edzésforma, hogy visszanyúlunk az alapokig, és mi lehetne jobb alap annál, mint amit az amerikai hadseregben, tengerészgyalogságnál, nemzeti gárdánál és a különleges erőknél is csinálnak?

Edzés a szabadban, katonás stílus, változatos feladatok, jó kedv, csapatmunka, sikerélmény! Ezekkel a szavakkal lehetne összefoglalni, hogy miről is szól ez a program.

Nincs jobb az erőnlét és az egészség szempontjából, mint az, ha egy tapasztalt és képesített edző irányítása alatt megtapasztaljátok, milyen is egy katonai alaptábor újoncoknak.

A változatos és sokszor embert próbáló gyakorlatok, a fegyelem és a teljesítéssel járó élményfröccs azonban az a kohó, ami igazi sikerélményt és tartást ad a mindennapokra!

Ez az, amit a legjobb barátodnak, egy hiperaktív haverodnak, esetleg nászajándékba a sportos ifjú párnak… és a lehetőségek végtelenek!

A program Budapest területén olyan változatos helyszíneken lehet, mint a Normafa, Margit sziget, Vérmező, Városliget, Népliget… és a lista könnyen kitoldható a közparkok, füves területek nagy részével.

A programot bootcamp trainer képesítéssel rendelkező személyi edző tartja!

A bootcamp felépítése: megérkezés; bemelegítés-mobilizálás; atletikus feladatok; képesség fejlesztő feladatok; erőfejlesztő feladatok; nyújtás-levezetés.

Élmény időtartama
2 óra
A helyszín leírás

A helyszín Budapest parkjai és egyéb zöldterületeinek egyike, előzetes egyeztetés alapján.

Részvételi információk

A bootcampen való részvételhez felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges. (18 évet nem betöltött személy esetében annak hivatalos gondviselője által!)

Időpont egyeztetés

Minden esetben hétvégi időpontban, előzetes egyeztetés alapján.

Milyen ruhában gyere?

Laza sportcipő; könnyed, sportos ruházat, amit nem feltétlenül sajnálsz; esetleg kisméretű törölköző. Javasolt: mentes ásványvíz, szőlőcukor.

Időjárási körülmények

A program csak száraz, jó időben tartjuk meg; ellenkező esetben a résztvevőket értesítjük és egy új dátumot egyeztetünk.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Bootcamp - az alapkiképzés

14 000 Ft-tól