Bootcamp a szabadban gyerekeknek - Meglepkék

Bootcamp a szabadban gyerekeknek

Bootcamp a szabadban gyerekeknek
Bootcamp a szabadban gyerekeknek

Melyik gyerek ne szeretne katonásat, rendőröset, háborúsat játszani? Melyik gyerek ne szeretne önfeledt, játékos formában a szabadban mozogni?

Bootcamp. A katonai kiképzés első lépése, magyarul alaptábor. 

Egyre divatosabb edzésforma, és most eljött az idő, hogy játékos formában a gyerekek is megtapasztalhassák mi az amit az amerikai hadseregben, tengerészgyalogságnál, nemzeti gárdánál és a különleges erőknél is csinálnak!

Edzés a szabadban, katonás stílus, változatos feladatok, jó kedv, csapatmunka, sikerélmény! Ezekkel a szavakkal lehetne összefoglalni, hogy miről is szól ez a program.

A gyermekek életkorukhoz mérten kapják a vicces formába átültetett alaki és képességfejlesztő gyakorlatokat, a hangsúly ebben az esetben inkább a mozgáson, a jó szórakozáson és a sikerélményen van, mintsem a komolykodó katonáskodáson.

A program Budapest területén olyan változatos helyszíneken lehet, mint a Normafa, Margit sziget, Vérmező, Városliget, Népliget… és a lista könnyen kitoldható a közparkok, füves területek nagy részével.

A programot bootcamp trainer képesítéssel rendelkező személyi edző tartja!

A bootcamp felépítése: megérkezés; bemelegítés-mobilizálás; atletikus feladatok; képesség fejlesztő feladatok; erőfejlesztő feladatok; nyújtás-levezetés.

Élmény időtartama
2 óra
A helyszín leírás

A helyszín Budapest parkjai és egyéb zöldterületeinek egyike, előzetes egyeztetés alapján.

Részvételi információk

A bootcampen való részvételhez felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges. (18 évet nem betöltött személy esetében annak hivatalos gondviselője által!)

Időpont egyeztetés

Minden esetben hétvégi időpontban, előzetes egyeztetés alapján.

Milyen ruhában gyere?

Laza sportcipő; könnyed, sportos ruházat, amit nem feltétlenül sajnálsz; esetleg kisméretű törölköző. Javasolt: mentes ásványvíz, szőlőcukor.

Időjárási körülmények

A program csak száraz, jó időben tartjuk meg; ellenkező esetben a résztvevőket értesítjük és egy új dátumot egyeztetünk.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Bootcamp a szabadban gyerekeknek

22 000 Ft
220 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények