Belépő a virtuális valóságba 1 gyerkőcnek - Meglepkék

Belépő a virtuális valóságba 1 gyerkőcnek

Belépő a virtuális valóságba 1 gyerkőcnek
Belépő a virtuális valóságba 1 gyerkőcnek
Belépő a virtuális valóságba 1 gyerkőcnek
Belépő a virtuális valóságba 1 gyerkőcnek
Belépő a virtuális valóságba 1 gyerkőcnek

A mai modern világ csemetéinek egy élménylehetőség kínálkozik.
7-8 éves kortól jöhetnek a gyerekek és  tapasztalhatják meg milyen érzés egy más világba csöppenni és az érzékeinket becsapva ott ügyességi feladatokat megoldani.

Budapesten a Kálvin térnél nyílt meg jelenleg az ország legnagyobb VR Szórakoztató központja.

Barátságos, segítőkész és profi játékmestereink megmutatnak, elmagyaráznak mindent. Segítenek abban, hogy a lehető legnagyobb Élménnyel távozzanak a gyerekek.
Ha van félelmük vagy kicsit megijednek az élethű és érzékszerveket megtévesztő valóságtól Ők segítenek. Átveszik megint, újra kezdik. Kipróbálhatnak egy másik játékot ami nem annyira intenzív.
Egy szó mint 100, Jó kezekben lesznek!

Mi is történik a Virtuális valóságban a gyerkőccel?
Nézelődhet az óceán mélyén, vagy harcolhat a zombikkal, azért az manapság igen csak divatos és MENŐ a köreikben.
A kezükben levő kontrollerek segítségével megérinthetik a virtuális tárgyakat,  felvehetik és eldobhatják őket. A kontroller fegyverré is alakulhat, amivel úgy kell célozni, mint egy igazi pisztollyal.

Jöhetnek egyedül is a gyerekek, de a legnagyobb ÉLMÉNY neki az lesz, ha a kis barátjával, barátaival, testvérével vagy a családdal együtt mennek csapatban akár a lövöldöző, akár az ügyességi pályán.
EXTRÉM VIRTUÁLIS GYEREKKALANDRA FEL!Ezekből a játékokból választhatnak a gyerekek:

Arizona Sunshine
Éld át a zombi apokalipszist az arizonai sivatagban! Az Arizona Sunshine egy összetett és valósághű játék, gyönyörű tájakkal, izgalmas sztorival, és persze zombi hordákkal.

Raw Data
A Raw Data méltán nyerte el a 2017-es év VR játéka címet. Nagyon intenzív robotos, lövöldözős játék, ami pillanatok alatt beszippant és megmozgat. A legnépszerűbb lövöldözős játék egyéniben vagy multiplayerben.

The Lab
Ha még nem próbáltad a virtuális valóságot, akkor a The Lab fogja megadni neked az első felejthetetlen VR élményt. A labor mindenki számára tartogat izgalmas élményeket, legyen szó egy Colorado-i hegyi túráról, egy mesebeli várostromról, vagy akár az univerzum és a bolygók tanulmányozásáról, mindez persze humorral fűszerezve. A The Lab néhány perc alatt is lenyűgöz, de akár órákat is eltölthetsz benne, ha minden rejtett részletet szeretnél felfedezni.

Job Simulator
A 2050-es évet írjuk, amikor a robotok már átvettek az emberektől minden munkát, és múzeumba kell menned azért, hogy megtudhasd, hogy milyen volt régen dolgozni. A Job Simulator “élethűen” szimulálja napjaink átlagos munkahelyeit, úgy mint: irodai dolgozó, gourmet séf, bolti eladó és autószerelő. A játék imádnivaló rajzfilm grafikával és kifogyhatatlan humorral szórakoztat. A Job Simulator a gyerekek kedvence, de felnőttként is érdemes kipróbálnod!

Google Earth VR
Fedezd fel a Földet lélegzetelállító virtuális valóságban! A Google Earth VR-ban a bolygón tetszőleges helyszínre ellátogathatunk, megnézhetjük New Yorkot, Firenzét, vagy akár a saját szülővárosunkat is. Kifejezetten ajánlott azok számára, akik inkább a nyugodt VR élményeket keresik.

The Brookhaven Experiment
Ha igazán kemény VR élményre vágysz, akkor a Brookhaven Experiment neked való! Klasszikus zombi horror játék, ahol egy elhagyatott város közepén állsz egy darab fegyverrel és egy zseblámpával a sötétben. A zombik körben bárhonnan jöhetnek, vigyázz, nehogy a hátad mögé lopakodjon az egyik!

Smashbox Arena
A Smashbox Aréna egy ügyességi kilövős játék, amit akár 6 játékos is játszhat csapatban egymás ellen. Az irányítást könnyű elsajátítani, és nagyon magas szintre is lehet fejleszteni. Különféle fegyverekkel és taktikákkal szállhatsz harcba a barátaid ellen. De készülj arra, hogy mindig szükség lesz egy visszavágóra!

Technikai adatok azoknak akik szeretik és értik a technikai háttér ismeretét:
Az eszközparkunk folyamatosan bővül jelenleg 6 db HTC Vive, 1 db Oculus Rift és 1 db PlayStation VR virtuális valóság szemüveg szolgáltatja a VR élményeket.

Hardver:
• Play VR 01: HTC Vive
• Play VR 02: Oculus Rift CV1
• Play VR 03: HTC Vive
• Play VR 04: HTC Vive
• Play VR 05: HTC Vive
• PlayStation VR

  OCULUS RIFT CV1 HTC VIVE
Kijelző: OLED OLED
Felbontás: 2160 x 1200 2160 x 1200
Képfrissítés: 90Hz 90Hz
Platform: Oculus Home SteamVR, VivePort
Látószög: 110 degrees 110 degrees
Érzékelt tér: 1,5 x 3,5 méter 4,5 x 4,5 méter
Built-in audio: Igen nem (Delux headstrap – igen)
Built-in mic: Igen  Igen
Controller: Oculus Touch, Xbox One controller Vive controller, PC gamepad

 

Élmény időtartama
30-120 perc
A helyszín leírás

Az élmény helyszíne: Budapest, Hőgyes Endre utca.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Belépő a virtuális valóságba 1 gyerkőcnek

4 500 Ft-tól