Barátokkal hétköznap elvonulás a Kispince Wellness borbirtokra - Meglepkék

24 900 Ft-tól

Kosárba

Barátokkal hétköznap elvonulás a Kispince Wellness borbirtokra

Barátokkal hétköznap elvonulás a Kispince Wellness borbirtokra
Barátokkal hétköznap elvonulás a Kispince Wellness borbirtokra
Barátokkal hétköznap elvonulás a Kispince Wellness borbirtokra
Barátokkal hétköznap elvonulás a Kispince Wellness borbirtokra
Barátokkal hétköznap elvonulás a Kispince Wellness borbirtokra

A KisPince Wellness Borbirtok egy igazi élmény birtok, elsősorban pároknak, baráti társaságoknak, csapatépítők, leánybúcsúk, legénybúcsúk, családi összejövetelek és elvonulások megtartására.

Idilli környezet!

A birtok a Felső-Öreg hegy domboldalán fekszik, minden oldalról szőlősorok veszik körül, amely tökéletes nyugalmat és elszeparáltságot nyújtanak Vendégeink számára. A birtok szomszédságában lévő lankás somogyi dombok kellemes kirándulást biztosítanak a természetkedvelők számára.

Finom borok

Böhönye a Balatonboglári borvidék részét képezi, a birtok adottságai garantálják a kiváló borszőlő termesztését.

Kikapcsolódás

A napozó terasz, a fedett wellness medencével, jaccuzival és szanuával biztosítják a teljes feltöltődést. Ezen felül a kerti sütőgető és grillező dobja fel a közös esti vacsorákat és hozzák össze a csapatot

Minden ár a teljes Birtok foglalására vonatkozik, kisebb létszámnál sem kell mással osztoznia. 
Valamint tartalmazza a szállást, korlátlan wellness használatot, bicikli használatot, bogrács használatát.

Idegenforgalmi adó ezen felül fizetendő.

Mit is lehet tudni a háziGazdáról aki vendégül lát titeket:

BECK ZOLTÁN

Eredetileg közgazdász vagyok, dolgoztam önkormányzati, állami illetve bankszektorban is, majd saját vállalkozást alapítottam, ami mára több területen is tevékenykedik: üzleti terv és pályázatírás, majd ezt követte könyvelés, marketing, oktatás és mentorálás. Hobbiból vágtam bele a szőlészkedésbe, de mára valódi szerelem lett.

A birtok minden egyes szegletét úgy alakítottam ki, hogy az ideérkezőknek maximális kikapcsolódást és feltöltődést nyújtson. Szeretném mindenkinek megmutatni a híres böhönyei vendégszeretetet és gondoskodást, hogy az itt töltött idő felejthetetlenné váljon.

Merre is találjátok ezt a kis gyöngyszemet?

A Kispince Borbirtok a Belső-Somogyi dombság peremén fekszik Böhönye községben, 37 km távolságra a Balatontól.A környezet páratlan adottságokkal bír: A lankás somogyi dombok növénytársulásai gyönyörűek, sok túrázót vonzanak a térségbe. Böhönyét minden irányból erdő veszi körül, a Dávod puszta környéki erdőket természetvédelmi területté nyilvánították, a Boronka tájvédelmi körzet pedig ritka madárállományáról híres. A környék a vadászok előtt sem ismeretlen, a hazai és külföldi vadászok előszeretettel keresik fel nemes vadjai miatt.

A Házról pár információ:

A ház és wellness részleg 2020-ban épült, gyönyörű vidéki környezetben a kikapcsolódni vágyók számára. Nincs közvetlen szomszéd, csak a természet.
A házban 13 fő szállásolható el, kettő- és több ágyas szobákban. A felszerelt konyhát és étkezőt bármikor lehet használni, ugyanúgy, ahogy a kerti sütögetőt/bográcsozót, grillezőt, zsúrkocsit, sörpadokat és asztalokat a közös étkezésekhez az udvaron. Aki nem szeretne az étkezéssel törődni, a helyi vendéglőt tudjuk ajánlani, ahol ízletes ebéd és vacsora várja a betérő vendégeket. 
A műfüves napozóteraszon nyugágyak garantálják a kikapcsolódást, amiről közvetlen rálátás van a természetre, így fokozva az élményt.
Aki csak visszavonultan pihenne a verandán lévő függőhinta és kézzel faragott egyedi pad szolgálhat megnyugvásul egy izgalmas könyvvel és esetleg egy pohár borral a borospincéből.

A Birtok

A Kispince Wellness Borbirtok egy hektáron terül el, és olyan szőlőtípusok találhatóak meg rajta, mint a Shiraz, Cserszegi Fűszeres, Zenit valamint Irsai Olivér. A birtokon a kellemes séták mellett kisebb rendezvények is tarthatók.

A Borospince

A ház egyik különlegessége a borospince, ahol számos különleges bor mellett, már pár palack Beck bor is megtalálható. A pince tökéletes hőfokon tartja a nedűket számunkra a csapatépítők és a rendezvények során is. 

Korábbi vendégeink mondták:

A kikapcsolódás élménye. Ilyen figyelmes vendégvárással még sohasem találkoztam. Ébredéskor a házigazda, a helyi állattartásból készített paraszttállal kedveskedett nekünk, óriási élmény volt. Maga a borbirtok tökéletes feltöltődést biztosított számunkra a wellnessel, a birtok környezete pedig az aktív kikapcsolódást adta a kirándulási lehetőségekkel és biciklitúrákkal.

Egy eldugott, természetközeli helyet kerestem a jógás csapatunknak, ahol jó és rossz idő esetén is van kikapcsolódási lehetőség. Külön köszönjük Zoli rugalmas hozzáállását az egyedi kéréseinkhez 😊

A Kispince Borbirtokon ünnepeltük a 13 fős baráti társaságommal a legénybúcsúmat, ami felejthetetlenné vált. Zoli egy meglepetés borkóstolóval várt minket, ami már megalapozta a hétvége hangulatát. A wellness részlegen kipihentük a hét fáradalmait és feltöltődtünk az esti partira. A közös bográcsozás és grillezés, mintha visszarepített volna minket az időben. Imádtam a helyet, legközelebb a családot hozom el.

Élmény időtartama
1-2-3 éjszaka

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakkozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakkozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakkozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elegáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

Barátokkal hétköznap elvonulás a Kispince Wellness borbirtokra

24 900 Ft-tól
1 245 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények