Autózúzás baseball ütővel és nagykalapáccsal 4 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Autózúzás baseball ütővel és nagykalapáccsal 4 fő részére

Az autótörés előnyei:

● Tökéletes extrém stressz levezetés
● Rombolás legálisan
● Az időjárás nem befolyásolja a programot
● Garantált feszültségoldóMiért az autótörést válasszam?

● A legjobb választás, ha a kollégáknak az átlagnál többet kellett dolgozniuk, és kissé stresszesek voltak az utóbbi időben
● Inkább a programon vezessék le a feszültséget, mint egymáson vagy az ügyfeleken
● Igazán extrém, emlékezetes csapatépítő program

Létszám 4-20 fő
Helyszín: Budapest, roncstelep
Időtartam: Kb. 2-3 óra

Mi vár a résztvevőkre?

Manapság a stressz határozza meg mindennapjainkat a XXI. század rohanó világában, a munkában és a magánéletben egyaránt. Mit tehetsz akkor, ha egészen extrém módon szeretnétek levezetni a stresszt? Autótörés!
Az emberek kimondatlanul is, de vágynak arra, hogy életükben legalább egyszer törjenek-zúzzanak. Nálunk minderre legális körülmények között lesz lehetőséged Budapesten, egy X. kerületi roncstelepen.
Az autótörés célja, hogy a mindennapokban felgyülemlett feszültséget kiadva újra egyensúlyba kerüljön a lélek.
A zúzáshoz felsorakoztatott eszközök: baseballütők, feszítővas, csákány, 10 kilós nagykalapács várnak arra, hogy kezetekbe vegyétek őket és ripityára törjetek egy autót. Az eszközöket és a védőfelszerelést mi biztosítjuk
Nagyobb létszám, és több autó egyszerre zúzása esetén csinálhatunk versenyt is az autótörő kis csapatok között: kik szedik le elsőként a hátsó ajtókat vagy a visszapillantókat stb.

Részletek:

Az autótörés ideje alatt profi fotós készíti a fotókat a rendkívüli feladatról, hogy az élmény ne múljon el nyomtalanul.
Egy autót egyszerre max. 4 fő tud biztonságosan széttörni, ennél nagyobb létszám esetén több autót szerzünk be.

Kiegészítés!

A program megjelölt személyenkénti ára 4 főre, vagyis 1 autó összetörésére vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Autózúzás baseball ütővel és nagykalapáccsal 4 fő részére

70 000 Ft