Adrenaline futóverseny kihívás SUPERHERO kategóriában - Meglepkék

7 000 Ft

Kosárba

Adrenaline futóverseny kihívás SUPERHERO kategóriában

Adrenaline futóverseny kihívás SUPERHERO kategóriában

A Superhero kategóriában nevezők jóval kedvezményesebb áron nevezhetnek a versenyre. Mindezért cserébe viszont annyit kell tenniük, hogy egy szuperhős, mókás, vicces figura jelmezében kell a távot teljesíteniük. Fontos, hogy önmagában egy arcfestés kevés, mindenféleképpen ötletes jelmez, maskara szükségeltetik a kedvezményes nevezéshez. Célunk a Superhero futam indításával a kihívás, megmérettetés mellett a humorra, vidámságra való figyelemfelhívás.

Június 19-re egy igazán sportos ajándék, programötlet kedvesednek, családnak, gyerkőcnek, haveroknak.

Kell egy kis izgalmas testmozgás. Kimozdulni és átlépni a minden napi határainkat. 

Gyerekeknek megmutatni, hogy micsoda örömet, elégedettséget hoz, ha végig küzdöd magad egy akadályversenyen, ahol kúszol, mászol, ugrasz, futsz, egyensúlyozol és a végén mikor beérsz a MEGCSINÁLTAM érzéssel feltöltve legyőzhetetlennek érzed magad.

Fuss egy picivel többet, mint amire eddig képes voltál. Mássz be egy olyan sötét alagútba, amibe eddig még sohasem mertél. Jöjjön akár egy mászós, ugrálós akadály, vagy akár egy hideg vizes árok, SZÁMODRA ne legyen lehetetlen. Győzd le saját magad, gyere el a versenyünkre és évről évre, versenyről versenyre GYŐZD LE saját korlátaidat!!! 

Hogy kiknek a jelentkezését várjuk és miért?

Egyszerű a válasz: minden korosztályét. Itt kicsiktől az idősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára fontos célkitűzést. Versenyezhetsz az idővel, versenyezhetsz a versenytársakkal, csapattagként segítheted csapattársaidat az akadályok leküzdésében, de ha ezek nem motiválnak, akkor gyere és győzd le saját magad!!! 

Jelentkezz a június 19-én megrendezésre kerülő Adrenaline akadályfutó versenyre! IGEN! LESZ vízi csúszda is!

VERSENYTÁV

Kb. 7 km, a gyermek kategóriákban indulóknak 1 km-es pálya lett kialakítva. 

A gyermekek kivételével az egyes akadályokat nem, vagy hibásan teljesítőknek büntető feladatot kell majd végrehajtani. A verseny során a helyszínen orvosi ügyeletet biztosítunk.

AKADÁLYOK RENDSZERE

28-30 akadály, amelyek különböző nehézségi fokúak, de több leküzdése komoly fizikai erőfeszítést igényel. Gyermekek részére 10-12 akadályt alakítottunk ki, ügyelve arra, hogy számukra ezek nagyon komoly erőfeszítés nélkül teljesíthetőek legyenek.

A VERSENY HELYSZÍNE

A verseny 2533 Bajót külterületén, Szarkáspusztán kerül megrendezésre. A terület egy része korábban motorcross pályaként funkcionált.

A verseny reggel 10 órakor kezdődik, óránkénti futamokkal. A nevező a regisztráció során tudja kiválasztani, hogy mely kategóriában és melyik futamban szeretne indulni. Érvényes nevezés esetén a versenyző tájékoztatva lesz a saját futamának pontos idejéről, valamint egy regisztrációs kódot kap, mellyel a futam előtt 1 órával a rajtcsomagját átveheti. Fontos, hogy a nevezőknek csak a saját futamuk előtt 1 órával nyílik meg a lehetőségük arra, hogy nevezési csomagjukat átvegyék, korábban nem. Ezzel szeretnénk elkerülni a felesleges sorban állást.

A VERSENY HELYSZÍNÉNEK MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE, PARKOLÁSI LEHETŐSÉG.

Táton a Mogyorósbányai úton haladva Mogyorósbánya irányába (bukkanó után) az első jobb oldalon lévő aszfaltozott útra kell lekanyarodni és azon végighaladni a kijelölt parkolási lehetőségig. A parkolás a helyszínen megoldott, melyben segítők fognak közreműködni.

NEVEZÉSI FELTÉTELEK

• Akadály kihagyása vagy helytelen teljesítése milyen következménnyel jár?

A büntetés 10 db négyütemű fekvőtámasz végrehajtása, amit a versenybíró ellenőriz.

• Kell tudnom úszni az akadályok leküzdéséhez?

Olyan akadály nem lesz, ahol úszás tudás kellene. Lesznek viszont akadályok ahol biztosan nyakig sáros leszel.

• Mit vigyek magammal a versenyre?

A Felelősségvállalási Nyilatkozat aláírva, regisztrációs szám, személyi- és tajkártya, zacskó a vizes ruháknak, törölköző, általános felszerelés, amit nem sajnálsz. 

Esetleg fejlámpa, pénz, bemelegítőkrém, GoPro, stb.

Ha ilyen utalványt ajándékozol és a megajándékozott lemarad a versenyről, mert bármilyen ok miatt nem ideális neki a részvételi időpont akkor az utalvány még 2020.október hónap végéig érvényes, így azt bármilyen más élményre átválthatod.

A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Szarkáspuszta, Bajót.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható - 2.990 Ft

Adrenaline futóverseny kihívás SUPERHERO kategóriában

7 000 Ft
70 pont ügyfélkártyára