A viadal igazi nyílharc barátokkal, kollégákkal - Meglepkék
Töltés...

A viadal igazi nyílharc barátokkal, kollégákkal

Ha szeredet a testedet átjáró, szinte bénító adrenalint és izgalmat, a tiszta és hősies harcot, ha át akarod élni milyen érzés egy kifeszített íj célpontjának lenni, ha próbára akarod tenni a pontosságodat, akkor szervezd meg saját csapatodat, toborozz ellenfelet és küzdjetek úgy, ahogy eddig még soha!
Az új extrém sport, amely lehetővé teszi, hogy az ősi módon harcolj, védd magad és társaid, hogy megnyerjétek a csatát és hősökké váljatok. 

Ha szeretnétek kipróbálni valami újat, részt szeretnétek venni egy izgalmas csapatépítő játékon, vagy csupán születésnapra, legénybúcsúra felejthetetlen programot keresel haverokkal vagy a családdal akkor gyere és fedezd fel a benned rejlő harcost! 

Játékismertető

A Viadal játék a jól ismert kidobóshoz hasonló szabályrendszerben zajlik.
Minimum 4-4 fős csapatok küzdenek, akik reflex íjakkal és szivacs fejű nyílvesszőkkel harcolnak egymással, azzal a céllal, hogy az ellenfél összes tagját kiejtsék vagy a pályán elhelyezett 5 célpontból álló tábla minden célpontját kilőjék.
Bunkerek állnak a játékosok rendelkezésére, amik fedezéket nyújthatnak a nyílzáporban. A játék legelején a pálya közepén található biztonsági zónából kell a lehető leggyorsabban az első nyílvesszőkhöz jutni, ezután már a földről felszedve, vagy a levegőben elkapva is lehet újabbakat szerezni. 

A Viadal 5 perces hihetetlen intenzív, egymást követő menetekből áll, így nincs idő egy pillanatra sem megnyugodni.
Szükséged lesz bátorságra, gyorsaságra, pontosságra és jó csapatmunkára ahhoz, hogy a legjobbak közé kerülhess és a csapatod győzni tudjon! 

A VIADAL helyszíne: Budapest XI. kerület (BME Sportközpont ARÉNA terme).

A küzdelem Időtartama: 90 perc (ebből 15 perc a felkészülés/gyakorlás és kemény, izzasztó 75 perc a játék).

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

A viadal igazi nyílharc barátokkal, kollégákkal

54 900 Ft-tól