300 méteres sniper csomag - Meglepkék
Töltés...

300 méteres sniper csomag

Mesterlövész csomag 300 méteres pályán 60 célzott lövés!

Ráckevei lőtéren egy katonai teherautó felépítményéből lett kialakítva a lövészeti bunker a 300 méteres pályánál. A lövészetet úgy kezdjük, hogy először lövünk párat 100 méterre, ha az jól megy megyünk 200 méterre és a profik akiknek eddig biztos volt a kezük rálőhetnek egy 300 méterre lévő céltáblára is ahol már igen csak kicsi az a középső fekete zóna. :-)

Ez a 60 lövés igazán fantasztikus Élmény lesz. Garantáljuk!

A helyszín leírás

Ezt a Mesterlövész csomagot a Ráckevei lőtéren bonthatja ki az Ünnepelt. A környezet nyitott mivel nagy hatótávolságú fegyverekről van szó, zárt lőtéren való használatuk nem nagyon ajánlott és megoldott Magyarországon.
Ezen a lőtéren biztonságos keretek közt, profi instruktorok felügyelete alatt tudják élvezni a kapott Élményajándékot!

Részvételi információk

Először a Szovjet mesterlövész puskával a DRAGUNOVVAL kezdünk, 10 lövés egy kihelyezett céltáblára. Aki ezt kapja ajándékba és kipróbálhatja meg fog lepődni, hogy mennyire pontos, precíz fegyver. Még nyílt irányzékkal is nagyon, de nagyon pontosan lehet vele lőni nagy távolságra.

Következő szépség egy Beretta CX4  mesterlövész puska, melyből 40 db 9 mm-es lövedéket eresztünk a céltábla felé.

Végezetül egy csemege a Kolarms 857-es. Ez a fegyver nagyon kézre áll, mondhatjuk, hogy nagyon kényelmes. Szuperül elnyeli a visszarúgást ezért könnyebb a célra tartás, nagyobb a pontosság. Folyamatosan tudunk vele egy pontra tüzelni, nem kell mindig arra koncentrálni, hogy újra és újra pozícióba tegyük a fegyvert. Profi Mesterlövész Élmény!

Időpont egyeztetés

Hétfő kivételével a lőtér egész évben minden nap nyitva van. De időpont egyeztetés szükséges.

Milyen ruhában gyere?

Kényelmes ruhában érkezz, mivel előfordulhat, hogy egy kiterített szőnyegről fekve kell céloznod, így a szűk ruhák ebben az esetben nem biztos, hogy praktikus viseletnek számítanak. 

Időjárási körülmények

Egyedül a szélsőséges időjárás befolyásolhatja a programot. 

Kísérők

A résztvevőn kívül jöhet mindenki a családból, baráti társaságból aki látni akarja a lövészetet.
Fotó, videó készülhet amennyi belefér.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

300 méteres sniper csomag

49 990 Ft

Kapcsolódó élmények