30 perces fánkozás 4 fő részére - Meglepkék
Töltés...

30 perces fánkozás 4 fő részére

Ezt a fánkot csokimáz helyett vízbe mártva, jó keményre felfújva és sporthajóval vontatva kínáljuk fantasztikus extrém csemegénk. Fogyasztását ülve, fekve, térdelve javasoljuk. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a száguldást a hullámok hátán a vízfelszín felett csupán pár centiméterre. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a vontató hajó által keltett hullámok hátán ugratás teszi mindenki számára feledhetetlenné. Kiváló szórakozás és felejthetetlen élmény minden korosztály számára!

A helyszín leírás

A fánkozás helyszíne Győr és a Mosoni Duna győri és Győr alatti szakasza.

Részvételi információk

4 főnek van lehetősége részt venni a kalandban kb 30 perces időtartamban. 

A vontatáshoz használt vízijármű egy 19 láb hosszú 4,3 literes V6-os 190 lóerős motorral meghajtott sporthajó, mely nyomatékos motorjának köszönhetően garantálja mind a 4 résztvevő számára a sebesség élményén kívül a megfelelő hanghatást is.

Időpont egyeztetés

Előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni a csapatokat, júniustól augusztusig, a hét minden napján. 

Milyen ruhában gyere?

Vízparti kényelmes ruhában érkezz, ami nem baj ha vizes lessz! :) Váltóruha és naptej ajánlott! 

Időjárási körülmények

A vízisportok legjobb barátja a napsütés, így egyedül a szélsőséges, viharos vagy épp kicsit sem nyárias idő az ami befolyásolhatja a programot. 

Kísérők

A résztvevőn kívül jöhet mindenki a családból, baráti társaságból aki látni akarja a fánkozást.
Fotó, videó készülhet amennyi belefér.

Kiegészítő információk, érdekességek

A kalandról tudunk videófelvételt vagy fényképsorozatot készíteni a vontató hajóról vagy egy kísérő vízi járműről. A hajóból készített felvételek díja 4000 Ft, kísérő hajóról történő felvétel díja 10000 Ft. Igényt a videós illetve fotós munkára időpontegyeztetéskor előre szükséges jelezni!

 


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

30 perces fánkozás 4 fő részére

26 990 Ft